Steun Hachiko

Stappen voor het goede doel

Help een hondje!

Op 9 september 2024 trekken wij, Vanessa en Kenneth De Waele uit Kruisem, onze wandelschoenen aan om voor de derde keer op rij de dodentocht in Bornem te stappen… een wandeltocht van 100 km in maximum 24 uur.

Om ons extra te motiveren deze pittige wandeling tot en goed einde te brengen, zetten wij ons opnieuw in voor het goede doel. Als echte dierenvrienden kozen we dit jaar voor Hachiko vzw.

 

Hachiko is een expertisecentrum op het vlak van assistentiehonden voor personen met een hulp- of zorgvraag. Vandaag leidt de organisatie meerdere types honden op: hulphonden, epilepsiehonden, autismehonden, instellingshonden en emotionele zorghonden in slachtofferzorg. Ze betekenen een onmisbare hulp voor hun baasje en ook qua emotionele steun zijn ze van onschatbare waarde. Meer info op de website van Hachiko.

 

Hachiko wordt dit jaar 30 jaar en met ons wandelavontuur willen we hen een mooi verjaardagscadeau schenken.

Wie zijn wij?

VANESSA

 

Zus van Kenneth – 41 jaar
Aftersales Advisor bij Top Motors
Woonachtig te Kruisem
Houdt van wandelen, reizen, avontuur en creativiteit
Dit jaar beloond als recreatieve sporter op het sportgala te Kruisem
Sportieve doelen 2024: Dodentocht, Nacht van Vlaanderen, AG Coast Walk, Hagelandse 101 

KENNETH


Broer van Vanessa – 42 jaar
Schrijnwerker bij Bart Lavaert (Deerlijk)
Woonachtig te Kruisem
Houdt van lopen, wandelen, voetbal, fietsen, padellen
Dit jaar beloond als recreatieve sporter op het sportgala te Kruisem
Sportieve doelen 2024: Dodentocht, Marathon van Rotterdam, Nacht van Vlaanderen, AG Coast Walk

Hoe kan je steunen?

Via een gift

Wil je je steentje bijdragen? Doneer een zelfgekozen bijdrage op het rekeningnummer van Hachiko:
BE96 0681 0525 2505 met de mededeling ‘Dodentocht 2024’.
Bij elke gift vanaf 10 euro maak je kans op een mooie beloning!

Per donatie van 10 euro gaat jouw naam in onze actiepot. Op 1 september 2024 wordt uit alle giften één winnaar geloot. Heb je onze actie vb. met 20 euro gesteund, dan voegen wij je naam twee keer toe en maak je dus dubbel zoveel kans om te winnen.

Dankzij de steun van MADOU BALLONVAARTEN kunnen wij aan de winnaar van onze wandelactie een cadeaubon voor een Madou Ballonvlucht ter waarde van 145 euro schenken. Elke gift groot of klein telt om kans te maken op deze beloning.

De opbrengst van onze actie gaat integraal naar Hachiko vzw.

! Belangrijk: vermeld in de mededeling ‘Dodentocht 2024’. Alleen zo kan Hachiko jouw donatie koppelen aan de actie. Bij een gift vanaf 35 euro ontvang je een jaar lang het Hachiko magazine. Bij een gift vanaf 40 euro, ontvang je ook een fiscaal attest in 2025. Vermeld dan ook jouw rijksregisternummer in de mededeling, dit is voortaan wettelijk verplicht voor het bekomen van een fiscaal attest !

 

Alvast heel erg bedankt voor jullie warme steun aan Hachiko. Wij, de assistentiehonden en de medewerkers van Hachiko zijn jullie enorm dankbaar.

Veel liefs en succes!

Vanessa en Kenneth De Waele

 

 

 

*Jouw persoonsgegevens worden verwerkt en bewaard in toepassing van de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (2016/679). Je hebt ten alle tijde het recht tot inzage, rectificatie of verwijdering van jouw gegevens. Vanaf een bedrag van 35 euro ontvangt je 4x ons magazine. Indien je dit niet wenst te ontvangen, gelieve ons een mailtje te sturen via info@hachiko.org