Samen bouwen we aan de trouwste vriendschap

Begin 2020 verhuisden we naar ons nieuw nest in Schelderode. Daar willen we opnieuw een warme thuis creëren voor zowel de honden, hun baasjes en ons team, als de gastgezinnen en onze vele vrijwilligers. Duik hier alvast mee in onze avonturen, verhalen, activiteiten, … We delen ze graag.

Wil je onze honden mee helpen groeien?

Hachiko's Open Huis: bedankt dat je erbij was!

Het was een PAWsome feest! Dankjewel voor jullie aanwezigheid, interesse en enthousiasme. Duizendmaal dankjewel aan al onze vrijwilligers. Meer dan 30 Hachiko’s Vrienden staken samen met het team de handen uit de mouwen om deze fantastische dag mogelijk te maken. Ook de pers pikte ons verhaal op met mooie aandacht tot in de nieuwsuitzendingen van VRT en VTM.

Twee jaar lang keken we ernaar uit om onze nieuwe thuis open te stellen. Een fijne plek waar mens én hond mooie banden smeden. We vertrouwen op een beloftevolle toekomst om samen met jullie nog vele onmisbare helpers op te leiden en baasjes gelukkig te maken.

Geniet alvast mee van de mooie beelden gemaakt door Philippe Vandenameele.

Proficiat aan onze Y-promo!

Eind maart vierden we vol trots het officiële afstuderen van de Y-promo. Een mooie afsluiter van een intense opleidings- en stageperiode van zowat 2 jaar. De ‘Yuppies’ vonden hun match: drie hulphonden, één duohond en twee instellingshonden staan vanaf nu als kwispelende assistent aan de zijde van hun nieuwe baasje.

We wensen alle nieuwe duo’s alle geluk samen!

© Kurt Pas