26 februari 2022

15u-18u

Hachiko vzw

Wintercafé

Hachiko-assistentiehonden

Iedereen is van harte welkom op onze Hachiko-cafés. Een ideale gelegenheid om kennis te maken met het Hachiko-team, onze baasjes en gastgezinnen, vrijwilligers en sympathisanten. Nog onder voorbehoud en afhankelijk van de coronamaatregelen op dat moment, organiseren we een wintercafé op zaterdag 26 februari van 15 tot 18u. Hou onze website en sociale media in de gaten voor updates.

21 mei 2022

---

Hachiko vzw

Opendeurdag

RainbowsStudio_Hachiko-22

Ondertussen zijn we bijna 2 jaar gesetteld in ons nieuw nest te Schelderode. Corona zorgde ervoor dat we onze deuren nog niet konden opgooien voor het grote publiek, maar we hopen alvast op zaterdag 21 mei 2022 een warme en feestelijke opendeurdag te organiseren. Hou onze website en sociale media in de gaten voor updates.

27 augustus 2022

15u-18u

Hachiko vzw

Zomercafé

Algemene foto's (68)

Iedereen is van harte welkom op onze Hachiko-cafés. Een ideale gelegenheid om kennis te maken met het Hachiko-team, onze baasjes en gastgezinnen, vrijwilligers en sympathisanten. Kom langs op ons zomercafé op zaterdag 27 augustus van 15 tot 18u. Hou onze website en sociale media in de gaten voor updates.