Maak kennis met ons team

Dsc 1898

SANDRA DEMEESTER

Nooit gedacht dat mijn leven bij Hachiko zo gevarieerd zou zijn. Als algemeen directeur teken ik de strategie uit in samenspraak met het bestuursorgaan, bouw ik ons netwerk verder uit, coach ik het team en probeer ik deze fijne organisatie en de dagelijkse werking steeds in goede banen te leiden.

Dsc 1749

ANN DAENINCK

Hachiko laat me niet los en ik laat Hachiko niet los. Als verantwoordelijke administratie leid ik alle informatiestromen in goede banen, zorg ik voor de betalingen, en jongleer ik met onze database en OneDrive. Ook organiseer ik de aanvraagprocedure en intake gesprekken van de aanvragers voor een hulphond.

Lauren

LAUREN DE MAERTELAERE

Communicatie is mijn wereld: ons verhaal uitdragen naar een heel ruim netwerk. Via ons magazine, social media, website, … Ook bewaak ik onze huisstijl, beelden en boodschappen; steeds een herkenbaar Hachiko. Mensen die een actie willen opzetten, peter of meter willen worden, een demonstratie willen boeken, … zijn bij mij aan het juiste adres.

Dsc 1713

ELS OSTYN

Ik ben een nieuw gezicht op de achtergrond. Als deeltijdse kracht zet ik mijn ervaring als juriste graag in voor het opstellen van contracten, het opvolgen van binnenkomende legaten, het coördineren van speciale, internationale projecten, ... - maar meer daarover in de toekomst.

Dsc 1823

JULIA BOERE

Mijn onstuitbare passie duwde me de grens over tot Gent. Ik verdiep me met heel veel plezier in de coaching van de gastgezinnen en hun pups; ook de eindopleiding en de stage met de plaatsing begeleid ik met veel enthousiasme. Als psychologe zie ik ook veel potentieel in het opleiden van autismehonden, maar dit doen we momenteel in alle rust.

Dsc 1860

KAYE BOTTE

Mijn schoolstage bij Hachiko werd mijn droomjob. Het grootste deel van mijn tijd breng ik door in de kennel en met de honden in eindopleiding. Binnenkort sluit ik ook aan bij de sessies met de gastgezinnen om de oudere honden mee te trainen. Ook heb ik me gespecialiseerd in de dimensie instellingshonden, van aanvraag tot plaatsing.

Elke

ELKE DE VLEESCHHOUWER

Wow, al twaalf jaar enthousiast tussen de hondensnoeten! Als pupcoördinator zorg ik voor een goede instroom aan nieuwe pups. Van de zoektocht naar kwalitatieve kweekprogramma’s tot puppytesten. De gastgezinnen coach ik vervolgens in het opvoeden en trainen van hun nieuwe pup. Ook de honden in eindopleiding coach ik in team met de collega’s om vervolgens de stage met de baasjes in spe in goede banen te leiden. Na het afstuderen van hond en baasje zorgen we nog enkele maanden voor een gerichte opvolging.

Team Jana

JANA CHARLE

Ik ben sinds 1 maart 2021 de nieuwste aanwinst binnen het Hachiko-team. Na een inloopperiode zal ik me focussen op de taak van gastgezinrekruteerder en word ik zo het aanspreekpunt voor alle gezinnen die met een pup willen starten of bezig zijn. Ook krijg ik nog een verdere opleiding om als trainer gastgezinnen te begeleiden en mijn rol te spelen in de eindopleiding.

Team Frrançoise

FRANCOISE DARDENNE

Hoe vrijwilligerswerk als gastgezin tot nog meer honden in je leven kunnen leiden… Tot op heden begeleidde ik het volledige trainingstraject om me vanaf nu in te zetten voor de baasjes en hun honden. Een meer doorgedreven follow-up en coaching om ervoor te zorgen dat onze honden in prima conditie, hun taak optimaal kunnen vervullen. Ik zal onze honden levenslang opvolgen tot en met hun welverdiend pensioen. Ook ben ik een handige lady en sta ik dus zorgzaam in voor de technische aspecten op het centrum.

Het Hachiko Team Jochen

JOCHEN VAN DE WEGHE

Een man?! Inderdaad, maar ik hou me staande tussen al mijn collega’s. Ze kunnen op me rekenen om het centrum en het domein veilig en proper te houden. Als conciërge ben ik steeds aanwezig en mag niets aan mijn aandacht ontsnappen.