Zumba Zorro 201

Financieel

Je kan ons een financieel duwtje in de rug geven.
Lees hieronder de verschillende mogelijkheden.

Gift

Je kan een vrije bijdrage storten op onze bankrekening met vermelding van je rijksregisternummer.
IBAN: BE96 0681 0525 2505
BIC: GKCC BE BB

Vanaf €20 ontvang je een jaar lang ons driemaandelijkse GoHachiko-magazine. Schenk je wel een bijdrage maar wens je liever geen magazine te ontvangen? Stuur een mailtje met jouw verzoek naar info@hachiko.org

Vanaf €40 per kalenderjaar ontvang je een fiscaal attest. Voor giften in 2020 wordt de belastingvermindering verhoogd van 45% naar 60%.

Doorlopende opdracht

Bepaal het bedrag dat je maandelijks wilt doneren (hoe klein dan ook, is het reeds de moeite!), druk het formulier af, vul het in en geef het af bij jouw financiële instelling.

Vanaf €3,34 per maand krijg je een fiscaal attest.

Legaat/testament

Hachiko vzw kiest bewust voor een dienstverlening zonder financiële drempel en schenkt haar kwispelende helpers gratis aan hun baasjes. Onze organisatie ontvangt geen structurele subsidies en is volledig afhankelijk van steun van velen. Wij zijn hiervoor oneindig dankbaar. Hachiko als goed doel opnemen in je testament is daarom van enorme waarde voor de toekomst van onze organisatie. Lees hier meer over geven via testament.

Wil je graag meer weten? Wij maken graag tijd voor een gesprek. Aarzel niet om ons te contacteren via sandra@hachiko.org

Trooper

Je kan Hachiko steunen door simpelweg online te shoppen! Met Trooper wordt een percentje van jouw online aankoopbedrag doorgerekend naar Hachiko, zonder dat je zelf een extra cent hoeft uit te geven.

Hoe werkt het? Surf naar de Trooperpagina van Hachiko en kies de online shop waarvan je iets wenst te kopen en shop gewoon zoals je anders doet. Je betaalt exact dezelfde prijs als normaal. Dus wie vaak online shopt, of iets zoekt voor een speciale gelegenheid zoals een verjaardag, Moederdag of Kerstmis, kan ons tegelijk steunen door te shoppen via Hachiko's Trooperpagina.

Maar, het kan ook gemakkelijker! Met Trooperbotje hoef je niet meer langs de Trooperpagina te passeren. Door 'Botje' te installeren - let wel: dit is momenteel enkel mogelijk voor de webbrowsers Chrome en Firefox - krijg je een seintje wanneer je op een webshop terecht komt die Hachiko steunt. Zo hoef je zelf niet meer te denken aan Hachiko tijdens het shoppen want dat doet Trooperbot voor jou.

LeukSteuntje van Makro

Doe je vaak aankopen bij Makro? Dan kan je ervoor kiezen om Hachiko te steunen zonder dat je een cent extra kost! Deelnemen is helemaal niet moeilijk. Surf naar www.leuksteuntje.be en link jouw Makrocard aan Hachiko vzw. Zo gaat bij elke aankoop bij Makro 3% van het totale aankoopbedrag naar onze vereniging.

Koop promomateriaal

Op activiteiten waar Hachiko aanwezig is met een promostandje of in ons centrum kan je allerlei leuke spulletjes kopen.

Steun ons via Goodgift

Hachiko is ook terug te vinden op Goodgift. Wil je iets schenken dat écht waardevol is, geef dan een cadeaubon van Goodgift. De ontvanger van een Goodgift-bon kiest zelf welk goed doel de waarde van de cadeaubon krijgt. Kreeg jij zo'n bon cadeau? Dan kan je Hachiko kiezen als het goede doel. Ruil simpelweg jouw bon in via de website van Goodgift, duid Hachiko aan als het goede doel aan wie je de cadeaubon wil schenken en geef jouw unieke code in!

Publiciteit in gazet

Ook jij kan met jouw bedrijf of vereniging publiciteit maken in ons magazine. De prijs hangt af van de grootte, en voor 4 nummers ineens is het goedkoper dan per stuk:

Tarieven (inclusief 21% BTW)

Formaat | eenmalig | jaar

· 1/8 A4 | €35,00 | €105,00

· 1/4 A4 | €60,00 | €180,00

· 1/2 A4 | €85,00 | €255,00

· 1/1 A4 | €120,00 | €360,00

Voor meer informatie kan je terecht op info@hachiko.org