Hachiko's Warmste Winter

Spaar mee voor onze winterpups

Onze assistentiehonden geven mensen kansen op een nieuw leven, zelfstandiger en warmer met steeds een kwispelende vriend aan hun zijde. Via onze najaarscampagne sparen we volop voor de aankoop en start van onze winterpups, zo kunnen we een nieuwe generatie assistentiehonden opleiden. Help jij ook een pootje?

Doe een gift of zet zelf een actie op poten in je buurt met vrienden, familie en kennissen: van een koekenbak of sponsorloop tot sjaaltjesverkoop. We ondersteunen je graag met Hachiko flyers, via onze website en social media. Heb je een leuke actie in gedachten? Registreer ‘m dan via onderstaand formulier!

 

 

Ik registreer mijn actie

Bedankt voor jouw komst!

Zaterdag 26 november was er ons Warmste Café. Een gezellig samenzijn ten voordele van onze winterpups. We danken jullie van harte voor de talrijke opkomst, de fijne kennismakingen en gesprekken en warme steun. 
We danken ook graag iedereen die ermee voor gezorgd heeft dat deze editie van ons seizoenscafé een voltreffer was: het team, onze vele vrijwilligers, de kraamhouders, de sponsors van onze kwispelfijne tombola – Versele-Laga, Maxi Zoo, Moderna Products & Riga -, Barista Kristof van Caffè Cappuccio voor de heerlijke koffies en thees, onze BV peters en meters en de vele bezoekers!
Meer sfeerimpressies op onze nieuwspagina.