Hachiko's Warmste Winter

10 x kwispelende dank!

Onze assistentiehonden geven mensen kansen op een nieuw leven, zelfstandiger en warmer met steeds een kwispelende vriend aan hun zijde. Via onze najaarscampagne spaarden we volop voor de aankoop en start van onze winterpups, zo kunnen we een nieuwe generatie assistentiehonden opleiden. 

Van november tot januari zetten we met z’n allen onze schouders onder de najaarscampagne. We blikken meer dan tevreden terug op een geslaagde Hachiko’s Warmste Winter. Dankzij jullie steun via een actie, gift of als vrijwilliger tijdens ons Warmste Café, hebben we voldoende kunnen sparen voor maar liefst zo’n 10 nieuwe pupjes aan te kopen en de start van hun opleiding te bekostigen! Daarom: een welgemeende dank je wel!

Bedankt dat je erbij was!

Zaterdag 26 november was er ons Warmste Café. Een gezellig samenzijn ten voordele van onze winterpups. We danken jullie van harte voor de talrijke opkomst, de fijne kennismakingen en gesprekken en warme steun. 
We danken ook graag iedereen die ermee voor gezorgd heeft dat deze editie van ons seizoenscafé een voltreffer was: het team, onze vele vrijwilligers, de kraamhouders, de sponsors van onze kwispelfijne tombola – Versele-Laga, Maxi Zoo, Moderna Products & Riga -, Barista Kristof van Caffè Cappuccio voor de heerlijke koffies en thees, onze BV peters en meters en de vele bezoekers!
Meer sfeerimpressies op onze nieuwspagina.

Welkom Diego & Dubai!

Dankzij jullie talrijke opkomst en sympathieke steun tijdens het Warmste Café hebben we kunnen sparen voor zo’n 2,5 pupjes! En die pupjes kwamen er al snel. We verwelkomden begin december de laatste twee pupjes van de D-promo: Diego & Dubai. We sparen nog even verder voor het eerste pupje van de E-promo, dat er begin 2023 aankomt!

Welkom Diego & Dubai, de twee laatste pupjes van onze D-promo! Ze verblijven momenteel bij hun liefdevolle gastgezinnen. Zij zullen hen de komende twee jaar, onder begeleiding van onze Hachiko-instructeurs, voorbereiden op de nobele taak van kwispelende assistent. We wensen hen veel succes!

 

Intussen sparen we volop verder voor de komst van de eerste E-pupjes begin 2023. Spaar je graag mee? Dan kan je nog steeds een gift doen of een actie organiseren!

Samen warm de winter door!

We geven je kwispelende tips en tricks om de winter warm door te brengen met je trouwe vriend aan je zijde. Van leuke ideeën voor herfstshoots- en wandelingen tot tips om goed zichtbaar de weg op te gaan. Wil je meer zien van onze kwispelende helden in actie? Volg ons dan op Facebook, Instagram en TikTok.

Op de foto!

Je viervoeters in beeld! (deel 1)

Pak je camera en maak zonnige herfst- en winterfoto’s van en met je trouwste viervoeter!

Op de foto!

Je viervoeters in beeld! (deel 2)

Pak je camera en maak zonnige herfst- en winterfoto’s van en met je trouwste viervoeter!

Zonnige herfstwandeling

Samen op stap! (deel 1)

Heb je een zonnige wandeling gepland in de koude herfst- en wintermaanden? Maak er samen een extra fijne beleving van!

Zonnige herfstwandeling

Samen op stap! (deel 2)

Heb je een zonnige wandeling gepland in de koude herfst- en wintermaanden? Maak er samen een extra fijne beleving van!

Onweer of vuurwerk

Hoe omgaan met luide geluiden?

Enkele handige tips om je hond voor te bereiden op onweer of vuurwerk. Wist je dat een hond die angst vertoont bij luide geluiden, dat stresshormoon zo’n 3 dagen in zich draagt? 

Gastgezin gezocht!

Puppy zoekt liefdevol gastgezin

Een hart voor honden én mensen? Dan is gastgezin worden zeker iets voor jou. Interesse? Mail dan zeker voor meer info naar jana@hachiko.org!

Dog proof winterwandelen

Veilig ravotten en spelen in de sneeuw

Plan je een winterse wandeling? Bereid je dan goed voor op koude regen- en sneeuwbuien!

Zien? Gezien!

Veiligheid boven alles: go fluo!

Nu de dagen korter worden, is het belangrijk om voldoende zichtbaar op pad te gaan. 

Heerlijke hondenkoekjes

Zelfgemaakte snacks

Duik je keuken in en bak heerlijke hondenkoekjes met pompoen en banaan.