Onze kleine uk deelt zijn geluk

Help een hondje!

Babyspullen hebben we ondertussen genoeg. Daarom delen we ons geluk graag met een goed doel. Op zoek naar een waardevol project in de buurt kwamen we al snel bij Hachiko uit. 

Hachiko is een vzw die hulphonden opleidt voor personen met een motorische beperking en meldhonden voor personen met epilepsie. Assistentiehonden zijn een onmisbare hulp voor hun baasje en ook qua emotionele steun zijn ze van onschatbare waarde. Wil je weten wat Hachiko aanbiedt? Snuister gerust eens rond op de website.

 

Concreet sparen we 1.750 euro bij elkaar om peter te kunnen worden van een pupje in opleiding. Zo kunnen we het 2-jaar durende traject volgen van kleine kwispelende pup tot volwaardige assistentiehond.

Hoe steunen?

Om je steentje bij te dragen, kan je storten op het rekeningnummer van Hachiko BE96 0681 0525 2505 met mededeling ‘GIFT CD2022‘. Een fiscaal attest wordt voorzien vanaf 40 euro.*
 
Bedankt voor jullie steun!
Stefan & Chloë

 

 

 

*Jouw persoonsgegevens worden verwerkt en bewaard in toepassing van de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (2016/679). Je hebt ten alle tijde het recht tot inzage, rectificatie of verwijdering van jouw gegevens. Vanaf een bedrag van 35 euro ontvangt je 4x ons magazine. Indien je dit niet wenst te ontvangen, gelieve ons een mailtje te sturen via info@hachiko.org