Hachiko Charity Cup

Hachiko Charity Cup

Fooore!

Op zondag 11 juni organiseren wij de Hachiko Charity Cup. Dit is een golfwedstrijd voor de leden van de Damme Golf & Country Club. Onze assistentiehonden palmen die dag alle golfcourses in. We willen op die manier inzetten op een grotere naambekendheid van ons opleidingscentrum voor assistentiehonden. En daarenboven willen we ook graag de deelnemers en alle leden van de club warm maken om gastgezin te worden voor onze pups. Want elke kwispelende helper voor een baasje heeft eerst twee jaar opvoeding en training nodig bij een gastgezin alvorens hij een ander kan helpen.

Ben je er graag bij die dag?

Deelnemen aan de wedstrijd is enkel mogelijk voor leden van de Damme Golf & Country Club. Ben je er die dag toch graag bij om ons te steunen? Iedereen is meer dan welkom voor het zomers diner én een tombola met fantastische prijzen. Inschrijven voor het diner kan per mail naar els@hachiko.org. De prijs voor een aperitief en het diner bedraagt 55€ (viergangendiner en dranken all-in).
Over Hachiko

Sedert 1994 is Hachiko het expertisecentrum op vlak van hulphonden voor personen met een motorische beperking. Hulphonden rapen voorwerpen op, openen en sluiten deuren, brengen medicatie, assisteren bij het aan- en uitkleden, laden de wasmachine uit, helpen bij de boodschappen, … Kortom, ze helpen hun baasje een zelfstandig leven te leiden. Ook qua emotionele steun zijn ze van onschatbare waarde. Doorheen het volledige opleidingstraject houdt Hachiko bovenal rekening met de mogelijkheden en talenten van iedere hond. Zo leidt Hachiko vandaag meerdere types honden op: hulphonden, epilepsiehonden, autismehonden en instellingshonden. Sinds kort werkt Hachiko ook rond de inzetbaarheid van honden bij slachtofferhulp. 

Onze sympathisanten

Dit event is onmogelijk zonder onze sympathisanten die we zeer graag aan jullie voorstellen.
We zijn hen zeer dankbaar voor hun steun en sympathie.

Anneleen K

Aqualex

Buro-C

Damme Golf

Forest Avenue

Ruffus

Strategica

Titeca

Bank delen

Billie Rose

Boone Travel

D-drinks

DeliverYves

Fiduciaire Oost-Boek

Ghimlo

KBC Bank

Keukens Vervenne

Mudparts

Transport Gheeraert

Uitgeverij Pelckmans

Reno Van Hulle

Verfaillie Bauwens

Wolstyn

Pit&Pit

Foodbag

Imby Pet Food