Hachiko’s Warmste Winter

Onze assistentiehonden zijn ware kampioenen

Net zoals voetbalkampioen Tessa Wullaert zijn onze honden ware kampioenen in wat zij doen. Onze assistentiehonden geven kansen op een zelfstandiger leven. Ook voor onze jongere baasjes staan ze altijd klaar om hen te helpen opgroeien zonder al te veel zorgen: duohonden voor jongeren met een motorische beperking, meldhonden voor jongeren met epilepsie en autismehonden voor kinderen. Ze helpen dag en nacht, zijn steeds knuffelklaar en geven onvoorwaardelijke liefde en support. 

Tijdens Hachiko’s Warmste Winter sparen we om onze jongste pups tot ware kampioen te laten opgroeien. Feline, Florre, Fiesta, Furby, Fondant, Fara, Ferris en Frodo kijken alvast uit naar hun kwispelende toekomst!

 

Om als echte kampioen naast de zijde van hun baasje te kunnen staan, volgen onze honden een tweejarig traject. Om dit te kunnen volbrengen, hebben we jouw steun nodig. Zet jij net zoals coach Tessa jouw schouders mee onder onze najaarscampagne?

“Ik kijk uit naar de dolle avonturen en het fijne opgroeien van mijn metehondje Fiesta. Ze is alvast heel beloftevol als het over rennen en balgevoel gaat.”

 

 

 

 

 

 

 

Doe een gift, word gastgezin, organiseer een actie en kom met jouw standje centjes inzamelen op ons Warmste Café op zaterdag 25 november. 

Hoe kan jij steunen?

Zet een actie op poten

Organiseer samen met je familie, vrienden, jeugdbeweging, vereniging of collega’s een actie ten voordele van onze kwispelende kampioenen. Dat kan gaan van een pannenkoekenverkoop tot sponsorloop of een quiz, alles is mogelijk!

Je kan ook op zaterdag 25 november, van 15 tot 18u, een tafeltje reserveren tijdens Hachiko’s Warmste Café. Iedereen is van harte welkom voor een fijne namiddag ten voordele van onze kwispelende kampioenen. 

Stuur een mailtje naar lauren@hachiko.org en vertel ons wat je wilt organiseren. Wij helpen graag waar we kunnen: promomateriaal, vermelding op onze website en socials, …

 

Schenk een financiële bijdrage

Om onze pupjes te laten opgroeien tot stoere kampioen om naast de zijde van hun baasje te kunnen staan, volgen ze een tweejarig traject. Ook na plaatsing volgen we hond en baasje levenslang op. We schenken onze kwispelkampioenen zonder vergoeding weg en dat kunnen we niet doen zonder jouw steun. 

Geef Hachiko een financieel duwtje in de rug en doe een bijdrage. 

Word gastgezin van een pupje in opleiding

Heb je interesse om zelf een hond op te leiden tot kwispelende kampioen? Dan is gastgezin worden misschien wel iets voor jou. Hachiko is steeds op zoek naar gastgezinnen die een pupje in huis willen nemen.

Mail naar jana@hachiko.org voor meer informatie.

Opgroeien zonder zorgen